ZVEZDE PLEŠEJO / GREH NA PLESNEM PARKETU


                                                                    fotka vzeta s strani 24ur.com
 
 
V kolikor kdaj potrebujete motivacijo za preživet kak noro težek dan, morda tud takšen, ki se vam raztegne v mesec ali morda celo v leto poglejte Mihov in Majin tokratni nastop. Bolje kot Luisa Hay in kakšne čudeže ustvarja življenjska energija. Za zjokat od lepega. Zaljubljena sem v life. Hvala Miha.

Tina, prosim, ne bit normalna. ;-) OK, če bi meni še kdaj uspelo špago naredit, bi rabila kak dvižni pripomoček, ki bi me pognal nazaj v luft. Sigurno ne bi zadostoval zgolj Miha Vodičar in ne bi zgledalo niti približno elegantno, ali podobno poželjivemu primežu na plesišču.

Franko je tako noro simpatičen dečko, da upam, da ostane notri. Ni pokvarjen, da se popravim, ker se ne poznava, lahko rečem, da vsaj deluje tako. Pob, ki uživa v življenju in vedno bolj dobiva injekcijo vznemirjenja tudi pri tistih rečeh, ki mu v vsakdanu niso še tako zelo blizu.

Jive bi moral bit zakonsko zapovedan kot ples, ki se pleše zgolj in samo na Georgijev komad Wake me up. Jana pokonc se drž, ker si top.

Jernej in Klara. Naša sta. Itak, da sta najboljša.

Arnej in Tanja in fabolous jive.
Žagarca je noro natančna in hudo dobra sta oba, ko gresta čez rob. Super ju je gledat, ko se odločita odplesat v smeri, pri kateri nista še stoprocentna, a se vseeno vržeta na njo. Žagarca bo tud en dva tri, k dila, da jo bo Arnej sukal z levo roko. Fajn.

 Špela in Miha
Nardila sta žur, mam na sumu, da je Špeli pasalo bit nad vsemi, in spodaj met folk, ki žura in pleše skupaj z njo. Lepa, gibčna, graciozna. Oba sta za popizdit lepa.
Fertik oddaje pregreh, Klarica je ostala in predvsem naša mati je presrečna. Denis je odplesal naprej v vsakdan. Blazno simpa par in lušten prikaz Denisove pregrehe z dragimi supergami, po plesno.

 

Plešmo, love you all.

Urška

Komentarji

  1. YouTube - Videoslots.cc
    Youtube - Videoslots.cc has a nice video collection for you to enjoy for a few minutes a day. Download videoslots.cc for free and use it for all youtube converter your

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar