Ob tebi

Jaz .. pred teboj....si rečem in zapustim kinodvorano. Zapustila sem jo edina, ki nisem jokala.
                                                         


Romantična ženska duša in oboževalka romantičnih filmov. Sicer razvajenka z evropsko produkcijo, ki tudi takšne filme naredi zelo čutne in doživite. 

V Cineplexx zvlečem sosedo, ki sicer redko zahaja v te dvorane z velikimi platni. Navdušena, polna pričakovanj kaj so tokrat ustvarili ljudje preko luže.

Invalid, tetrapreglik ter pupa vsa navdušena nad življenjem.

Lou prične skrbet za invalida, za fanta, ki se je ponesrečil. pred leti je stopil na cesto, kje ga je zgazil motorist s težkim motorjem.

Vsa željna službe, pod pritiskom staršev na zavodu za zaposlovanje dobi priložnost skrbeti za človeka pomoči potrebnega.
 Pogumno se poda na novo službeno pot in s svojim izrazitim smislom in nesmislom za modo poda novim izkušnjam naproti.

Glaven ženski lik je krasen. Nekako nam da vedit, da je samosvojost tista, ki nam v življenju prinese zadovoljne in srečne dneve.

Moški glavni lik je čudovit. Lepotec, ki je po nesrečnem trenutku na nepravem mestu postal zaznamovan za celo življenje. Sicer malo preveč lep za tako od bolečin utrujenega človeka.

Po daljšem času pusti svoji soigralki bližje in jo spusti v svoj poškodovan in omejen svet.

Mi je zelo všeč, da je konec prikazan žalostno, saj na trenutke nerealno in zame zelo površinsko prikaže vsakdan tako zelo poškodovanega človeka.

Na koncu se odreže in izpelje svoj odhod iz tega sveta, kot si je že zdavnaj zadal. Ne pusti se premamit ljubezni simpatične Lou in vztraja pri svojem.

Deklici, ki zvesto skrbi zanj ter se skozi film vanj zaljubi pa lepo prikaže vrednote v življenju. Tisto kar šteje in da srečo prinesemo zgolj sami sebi s tem, da živimo.
Treba je živet...po svoje je meni prineslo sporočilo tega filma, poslušat srce in živet vštric z njim.
=)


Se veselim knjige.



Komentarji

  1. Knjigo prebrala, filma še ne pogledala... ampak cmerila sem se :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Mogoče drugi del? Po prebranem kupu, že nastavljenih knjig, bom posegla po branju Brez tebe...se pustim presenetit in se veselim kakšnega komentarja bralk, ki so omenjeno knjigo že prebrale.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar