Familjarno preživeti trenutki-sladkor, ki nam dvigne razpoloženje


Včasih te obide misel, da se s svojimi sorodniki res srečujemo na ohcetih al pa pogrebih. Ko nekdo prične skupno življenjsko pot ali pa jo tragično konča. Ni čudno, da se tudi pri slovesu vse skupaj razvije velikokrat v pravo veselico, saj takrat, ko prideš na kup...izkoristiš da, se pač imaš fajn.

Hvala bogu za mojo familijo, ki hvalabogu se družimo, srečujemo in praznujemo ob vsaki možni priliki.
Naš najmlajši član nas je ob rojstnem dnevu sklical skupaj in smo popraznovali rosno mladost najpametnejše glave v naši familiji.

Pa je luštno si rečem, luštno je v življenju imet ob sebi ljudi, ki jim lahko zaupaš, so s tabo takšni kot so in veš ter se zaveš od kod izhaja tvoj lifestyle, ki je iskren način do sebe, do življenja, do soljudi.



Pogovori stečejo ob obloženi mizi ob kateri se vedno *pozabimo* pofotografirat. Potem se spomnim od kod ona želja in neskončno zadovoljstvo ob tem spoznanju zakaj je luštno vedno na isto mesto it jest....se vedno vsedit na isti prostor, ko se gre na pijačo. Rutine so prijetne, sploh tiste, ki nas že v samem štartu obdajo z zadovoljstvom.


Vse življenje že pišem. Bolj ali manj uspešno. Tone strganih listov je že romalo v smeti, knjiga že pripravljena za v predogled je tudi pristala nekje na zbirališču odpadkov knježjega mesta. Čeprav delujem morda velikokrat kot ogromna skuštrana glava, ki si želi pozornosti..je pisanje bolj izražanje misli, pogledov, vsakdanjih debat.
Cenim čisto vsakega človeka, ki prebere, hvaležna sem vsakemu, ki moje misli ne zletijo mimo njega.

Tu iščem smernice v svoji družini, kjer bratranec izdaja že ne vem koliko knjigo po vrsti (zgledujemo se po uspešnejših kakopak) 

Čeprav je današnji svet obrnjen proti praznovanju praznikov vas vseeno pozivam, da te dni, ko nas zaradi državnega praznika posvečenega marijinemu vnebovzetju pozivam, da ga preživite familjarno. Veste...na koncu je to vse kar imamo (pa ali je to tista, ki jo dobimo ali pa tista, ki si jo izberemo sami)

                                                                                                      Lepo vsem
                                                                                                                           TaFajnaUrška

Komentarji