Špela Poljanšek je letos naredila zmagovalno potezo. Za vse znance, prijatelje, kolege, velike nadebudneže, mlade dame, pozabljive gospe, raztrešene mladenke, morda za kakšnega bolj stilsko usmerjenega gospoda. No, za vse nas je ustvarila čisto svoje planerje. Leto 2017 bo fajn, to je zapisano v njih.

No, Spela bolj riše. Njej so blizu barve, črte, otroška domišljija. Po duši je otrok, čudovita mamica, pridna žena. Vse v njenem življenju je povezano s črtami in obarvano z barvami.

Špela pravi, da se je z idejo o planerčku, lastnem, črtastem, igrivem, barvastem...poigravala že v preteklosti a je bila za realizacijo zmeraj prepozna. Vse skupaj se je porodilo že po koncu leta, po predaji daril, po kupljenih darilih za pod novoletno smrekco.

Link za naročilo planerja: https://goo.gl/forms/0KSPoW4XX9ahYxlT2

Letos je bila zgodnja. Sama pravi, da je presenečena in da je to bila sreča. Zdaj vsa nasmejana verjame, da je to to. Sama sebi ni mogla dopovedat, da gre zdaj pa čisto zares. Trenutno je v stanju veselja, ko pričakuje planerčke, da pridejo iz tiska. Takrat bo verjela čisto zares, da bo letos lahko sama del božičnih daril, rojstnodnevnih presenečenj, pozornosti za kar tako in da bo del našega celega leta 2017.

                                                      

Planerji bodo v velikosti A5, nostranjost beležnic pa bo črnobela, pa ne zato, ker je Špela dolgočasna oziroma si želi, da bi vsi tisti, ki bomo pri njej nabavili planerčke bili takšni...NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.....
Špela je svojo beležnico ustvaril v črno beli tehniki iz razloga, da si jo vsak od na sam...pobarva po svoje.
Da si vsak novi lastnik Špelinega rokovnika, svoj planer pobarva v najljubše barve in si s pomočjo njih naredi točno takšno leto kot si ga želi.

'"Naj bo planer poln lepih spominov, ljubezenskih zmenkov, super trenutkov in nepozabljenih rojstnih dni," pravi Špela.
 

Ste tudi vi tiste sorte, ki po končanem letu, po zaključenih tegobah, končanih izzivih, po lepem letu spominov ne vržete v koš ampak takšne zapise shranite v predal, čez leto vzamete v roke in obujate lepe trenutke.

Pravi naša Špela, da je ustvarila mesečni koledar, da so del njenega projekta dnevni okvirčki v katere lahko zapisujemo dnevne obveznosti.

Imate doma otročka, ki mu je velikokrat dolgčas? Zato so del Špeline beležnice pobarvanke, da ga zaposlijo ali morda vas, ko sedite v vrsti za k zobozdravniku.

Letos bomo vsi beležili koliko bomo čez dan popili (Špela je sigurno s tem mislila na vodo =)), naši jedilniki se ne bodo izgubili po predalih.


Za vse, ki hodijo še v šolo oziroma njihovi otroci ne smejo zamudit pouka je v notranjosti planerja urnik...in mesečni koledarček za vse, ki imate rade pod kontrolo tudi to mesečno, žensko zadevo.

No, to je tudi dobra zadeva za moške, da bodo vedli kdaj pričakovat tečnobo svoje lepše polovice, dneve pred tem.

Špelini planerji se razlikujejo med seboj po platnicah, notranjost jim je pa vsem skupna. Tako lahko na linku, kjer lahko svoj planer za leto 2017 tudi naročite, preverite ali ste bolj pikasti, barviti, črtasti........preverite in naročite sami.

planer 2017



                                                                                          Vse lepo
                                                                                       TaFajnaUrška






Komentarji