KAKO SEM SE ZACOPALA V TRENUTKE, KI JIH PRELEŽIM PRI BIOENERGETIKU



Predramila sem se takrat, ko sem se znašla na mizi in iz rahlega dremeža spregledala. Nimam problemov s spanjem, lahko zaspim tudi v kakšnem kafiču za mizo, če je prepozna ura recimo. Kamot. Je pa res, da me v spanec potegne samo ob ljudeh ob katerih se počutim sproščena. Če me skrbi, je kdo sumljiv, gleda grdo, preveč lepo...takrat sem budna, kot sova, v avtu, doma, v družbi..tako, da si malo predstavljate.

=)

No, v glavnem. Po moji dogodivščini, najini, vožnji proti obalu, kamor sem želela očitno it stisnit napačnega človeka, zato mi je avto, ki je podlegel trku ... s frendico preprečil končni cilj. Potem je sledila 'drama' na stolu pri našem famoznem dr. Pustovrhu, ki me je prestrašil s sliko moje ščitnice.
Vglavnem poslabšanje, ki so me potolažili verjetno ni najbolj grozno kar se mi bo še kdaj zgodilo v življenju. =)))

Pa vseeno....človek si pač želi, da ne bi z njegovim zdravjem ščo navzdol zato išče varjante, ki rišejo poti navzgor.

Ko sem hodila iz službe domov, sem se spomnila dogodivščine iz preteklih let, ko je moja hrbtenica trpela in je moja napredna mami vzela hči ter jo odpeljala do takrat še ne tako vsakdanjega obiska k bioenergetiku. Ta je po parih terapijah (bila sem še osnovnošolka) razložil, da ga ne jemljem neresno in naj me ne vozi. Že kot mala sem bila upornik in se mi je zdelo blesavo, da se nekomu tresejo roke nad mojo hrbtenico.

Potem so minila leta in predlog, da grem k njemu sem vzela zares. Na reference dam ogromno...posebej, če so predlagane iz ust ljudi, ki jih imam najraje. Tako sem šla. Prijatelj, ki me zmeraj brcne v rit, predvsem takrat, ko mi to ni všeč je bil zadosten razlog, da sem ga poslušala. Predvsem pa sem poslušala sebe.

Priznam, ko sem stopila skozi vrata, sem se počutila blesavo, Pa ne da ne bi verjela v vse te energije, ki obstajajo v svetu, ampak že preden se je vse začelo...sem vedela da bo pomagalo. In je.

Moram rečt, da kakih hudih sprememb z mojo ščitnico ne morem zaznat, ker bom šla na kontrolo konec leta...tako, da ob tisti priliki, če ne prej, še sigurno enkrat o tem.

Je res, da je razlika v tem, da zvečer ne zeham za mizo in se mi morda samo dozdeva nisem ob večerih tako zelo utrujena. Spim kot top in se zbujam brez cmoka v želodcu. 

Občutek je fantastičen, kot bi bila zaljubljena...samo krivca, še nismo našli.

=)


Nikoli prej se nisem s to ščitnico tako poglabljala in nisem vedela, da je psiha tako zelo povezana s to zadevo v vratu. Da sem kandidat za depresijo (besede Dr.) sem sprejela s smehom, pa vendar sem po prvi seansi pri bioenergetiku ugotovila, da je moje psihično stanje lahko še veliko boljše.
Blazno zabaven občutek je....

Se nadaljuje.....

Komentarji