DRUŽABNO DOGAJANJE V ČASU, KO NISEM V DOMAČI ŠTACUNI :D

                                                      Hvala Matjaž Očko za fotko. =)


Vse v Celju izpeljat je izziv. Pa druženje, tudi  med tednom je celo v Celju zaželeno. Brez pivskih podvigov, ne filmska ali bodisi gledališka predstava a vseeno lepo, estetsko prijazno druženje in doživetje.
Nekaj drugačnega, posebnega in zelo lepega.

Vse skupaj se je pričelo ob vhodu v stolp. Prekrasen del našega celjskega hotela Evropa.
Skratka prijetno je bit zaželen. Ob vstopu smo doživeli krasen sprejem s presenečenjem v obliki darila že kar ob prihodu.

Alterego je praznoval, v bistvu je slavila Mateja, srce, glava in duša Alterega.
Prijetno je bilo spoznat ljudi, ki jih nekatere poznaš samo preko virtualnega sveta. Jim sečt v roko in podarit ter prejet tudi njihov nasmeh.

Vglavnem skozi večer je bilo govora o načrtih, lepotnem inkobatorju, izkušnjah vsem nam poznane uspešne Celjanke Mateje Pozeb.

Moj namen ni povzemat vsebino večera, dogodka ob peti obletnici tega čudovitega Alterega,  a le ujet trenutek, ko se je v Celju za vse, ki pod zabavo ne štejejo zgolj samo žuranja, tudi dogajalo.

Ljudje smo željni druženja in prijetno kulturno obarvan večer je bil z veseljem sprejet.

Krasni načrti uspešne make up artistke Mateje Pozeb, ki vključujejo tudi projekte povezane s starostniki, so me navdušili.
Krasna vizija. Mateja je že v preteklosti dokazala, da večino svojih zadanih načrtov tudi do konca izpelje.

Je pa zanimivo, da smo v nedeljo odšle vse evforične  v Ljubljano. Prekrasen večer, ki smo se ga veselile odkar smo nabavile karte za ameriško show skupino slačifantov. Mam pa na sumu, da je bil vrhunec večera horse burger, ki smo si ga privoščile, pazi to, pred predstavo.

Morda je ubila vzdušje naša privzeta vonjava po čebuli in konjskem mesu. Nimam pojma a sem vesela, da smo se prej vsaj do sitega najedle. Vem, da bi me med predstavo drugače iritiralo tudi to, da sem lačna.

V glavnem ti Chippendales, so ubili moja pričakovanja v prvi točki, ko so se do nagih riti slekli. Ne vem kaj naj bi po tem pričakovala. Špage, ki bi jih delali popolnoma goli ali pa takšni stali v stilu stoje na glavi.

Prvi del me je moril, nisem mogla sprejet, da so na odru slačifantje in ne profesionalni plesalci. Prijateljica mi je preko telefona sporočila, da je to zato, ker sem navajena plesa po njenih besedah 'svojih' gejev in naj se malo sprostim....ok sem zadihala in probala uživat v predstavah teh plesočih natreniranih fantov z dekleti iz publike.

Mislim, da smo bile vse tri prezadovoljne, da katere od nas niso izbrali in jo popeljali na oder.
Vglavnem drugi del je bil boljši, bolj sproščen, lepše so se razplesali in popestrili zadevo s plesnimi in pevskimi točkami.
                                             

Krasen je bil Justin, katerega bi lahko samega gledale na odru ali si ga recimo vzele domov in ga vzele zraven za na sprehod po mestu...namesto nove torbice, čevljev ali pregrešno dragega plašča.

Nauk vsega: sexy je zelo relativna stvar...zame vse kar je brez energije...kemije...leta metuljev po trebuhu...vznemirjenja...ščemenja v želodu nima nekega prizvoka po seksi energiji...
čudna sem...a to že vemo
zame je seksi nekdo, ki zna brat zadeve tako, da čutiš nekaj kar ne čutiš...ko to isto zadevo bereš sam..
seksy je tisto...kar najdeš pri nekomu česar pri drugemu ne
seksy je vse kaj drugega..kot moški ki opazuje sam sebe, ko ima pod sabo trumo lepih žensk..


Oh...nedelja se je pričela krasno. Po tistem, ko sva se s prijateljico vračale iz Brnice in obe v smehu nabile par kilometrov peš, zaradi napačne poti na kateri sva po nerodnosti pristali,
Krasna oblika druženja in podaljšane nedeljske čvek partije.

Torej popoldan v dvorani Kud France Kotar v Trzinu. Dobra atmosfera, krasna energija na odru, čudoviti mladi osebki v krasni predstavi, ki so jo ustvarili sami, pod mentorstvom njihove vodje.
Vglavnem zelo gledljiva zadeva, če izuzamem, da je bil naš Lev, za katerega je ta predstava pomenila debi na odrskih deskah najboljši, krasni mladi igralci s talentom, da si presenečen.

                                       foto: arhiv Kud Franc Kotar Trzin (foto: Peter Hudnik)
                                                             
L.A.Ž.N je krasna prestava otrok namenjena tudi odraslim.

Povzetek vsega tega druženja. Lepota je namenjena tudi tistim, kateri si načeloma drugače zanjo vzamejo bore malo časa, Blišč na odru ne pomeni nujno privlačnosti tudi pod njim.
Levov debi pa upam, da pomeni le pričetek njegove krasne, čudovite tudi odrske poti.


Komentarji