NAS ZJEBE KDAJ OKOLICA....... ALI NAS SESUJEJO ZGOLJ LASTNA PRIČAKOVANJA, KI JIH NE DOSEŽEMO....


Hei in dobro jutro. Čist tko en vrisk za navsezgodaj, kljub jami v ustih, kot posledici ruvanja zoba. Sem se sprijaznila in pomahala modrosti v slovo a za ziher obdržala enega v ustih. En modrostni zob ostaja notri. Vsaj še za nekaj časa. Ni prehud poseg, sploh, ko imaš zobarja, ki zna pristopit k tvojim ustom.

=)

Šalca čaja, ne prevročega, z medom za zdravje. Še čas, ki ga preživljam doma na krajšem oddihu, ki ni ravno bolniška. Da mi ne prevetri zobovja. Malo bolečine še prisotne a gre. Sedim ob compu in ne ležim v razmetani postelji, ki kliče po nekom, ki bi jo pospravil.

=)

Evo me. Ste trdni. Nezlomljivi, z nasmehom na obrazu, vsak dan. Pa ste že kdaj doživeli občutja medtem, ko ste se po lastni volji odpravili od doma, da vas je takoj, ko ste prišli v družbo nekaj bremzalo nazaj. Da niste mogli sedet na kavi, ker vas je neprijetno vznemirjenje opominjalo, da vaš trenutek za pet minutni oddih ob opojni pijači še ni prišel. Vas je kdaj zajel občutek nelagodja, ko ste se dobili z družbo...katera vas je vedno z veseljem sprejela...tokrat pa sami sebe niste prepoznali.

Se vam je že kdaj zgodilo, da vas je stiskalo v prsih...že zjutraj takoj, ko ste se zbudili?

Danes sem se zbudila v režanju. Sanjalo se mi je, da me družba zabava s pripovedovanjem šal in v smehu sem se prebudila. Včasih se je to dogajalo pogosteje in sedaj se očitno to vrača.

Se spomin, ko se pogovarjamo tako ob kofetu pa ob režnju kakšne fine domače salame....kako smo vsi nedovzetni za vplive okolice, da tako ali tako delamo vse zase in da nas briga kaj si mislijo drugi.

Če res vse to drži je fenomenalno kajti upam, da vas nikoli ne prevzame občutek sesutja ob kritiki okolice.
Pa saj veste...ločimo med konstruktivnimi debatami in kreteni, ki nimajo kaj drugega v življenju počet, kot se ukvarjat z dejavnostmi. ki jih počno ostali.....


Ste se že kdaj sesuli ob odzivu, da ste zaendrek...pa čeprav so rezultati kazali, da ste fantastični?
Stopite v prostor sproščeni, pripravljeni na nov dan, pa vas nekdo, ki vas premetava med svojimi zobmi uspe sesut z budalaščinami v sekundi.
Se vam zgodi kdaj ravno to?

Posežem z mislijo v lansko leto, v leto 2017, ko sem izpolnila svojo zaobljubo in preživela svojih pet minut na odru in blestela....

it čez strah pred lastnim razočaranjem ni niti tako slabo.....

Pa vi...kaj porečete vi....se bojite razočarat okolico ali morda zgolj sami sebe...

Nadaljujemo drugič.....

                                                                  Fajn dan vsem in preostanek tedna se ve
                                                                                   TaFajnaUrška

Komentarji