MODNI NAVDIHI POMLAD / POLETJE 2018

Vrvež po prireditvi v prostoru za druženje, kramljanje in izmenjavanje tudi modnih zamisli je pokazal, da smo Celjani vedno bolj željni takšnih družabnih dogodkov.
Prireditev, ki Celje zaznamuje vsako leto spomladi in jeseni, se je odvila prejšnji četrtek.
Modna pista in dvorana polna ljudi, vmes je na osrednje prizorišče skočila Tanja Žagar in kot se s spoštovanjem do svojega sponzorja Bigg R spodobi, zapela svoj song oblečena v trenirko.

                          Z VODITELJEM MODNEGA POPOTOVANJA (SEBASTIAN VOVK)
                                                           FOTO: GREGOR KATIČ


Navdušile so me kreacije dijakov programa ustvarjalec modnih oblačil, srednje šole za storitvene dejavnosti in logistiko.
Moj no.1, je na čisto vseh Modnih navdihih naš, celjski Andraž in vsakič si obljubim, da si enkrat le privoščim nekaj njihovega, za moj prosti in leteči čas, ko sama sebe lovim po celjskih ulicah.
Hajdikina ponudba iz njene trgovine ter vozički, ki so jih potiskale manekenke pred mano, so povzročile vzdihljaje mamic in bodočih mamic v dvorani. Res so ornk lepe stvari.
Blazno so me impresionirali ustvarjalci Icone, trgovine z naše Stanetove. Kombinacije, ki sekajo ven iz povprečja, pa vseeno čisto normalni, običajni kosi za vsak dan ali kakšen poseben večer. Všeč mi je, ker se že od daleč vidi, da delajo s srcem in se trud opazi tudi s stola pod modno pisto.
Sisley je večen. Njih mam rada od zmeraj. Se spomnim že, kako smo kot srednješolke ali takoj po šoli hodile v njihovo trgovino in nam je Sabina zmeraj razlagala o kombinacijah, čeprav velikokrat nismo imele namen prav nič kupit.
Hajdi.si, naši top sosedje na Stanetovi. Si mamica? Pol jih poznaš.
SISLEY, zvezda stalnica sredi našega mesta. Radi jih imamo.
BIGG R, v prostem času tudi zaradi njih znamo izgledat fajn.
ŠOLSKI CENTER CELJE, na mladih svet stoji.
Srednja šola za storitvene dejavnosti in logistiko, dijaki programa ustvarjalec modnih oblačil, so me presenetili, izjemne kreacije.
Icona, taki srčni ljudje, da moda sije iz vseh nas, hvala za vse kombinacije.
And by ANDRAŽ, v njih smo Celjani po malem zacopani že od nekdaj. Barve, barve, barve.
Optika Salobir, za vid al pa za še lepši bit.
Obutev ICONA, še nisem sprobala, zavijem to pomlad tja.
Studio MODNE TKANINE, lepota v blagu.
T r i u m p h, na koži in je tako zelo prijetno.
THALER, Jolanda Thaler, večna klasika in moda, ki vsako leto nakazuje smernice, hkrati.
La Novia, poročni salon hmnja … morda pa kdaj pride tudi meni prav =)
= ekipa V.S. dveh desetletji.

Prijetno presenečenje je sledilo proti koncu, z manekenkami, ki so zaznamovale zgodbo modnih navdihov skozi ti dve desetletji. Moje vrstnice, pupe, ki se jih spomnim z začetka modnih predstav v Celju.
Razturale ste bejbe. Hvala vam.
Ker so spomladanski navdihi za nami, smo v pričakovanju jesenskega modnega druženja. Kaj lahko pričakujemo? Morda ob manekenkah in manekenih, otrocih, modele z ulice? Nas, dekleta, ki stopimo v štacune in dejansko nosimo modele skozi vse leto?
Pustimo se presenetit in se modno veselimo, vsakega novega jutra.
Pozdravček
Urška




Komentarji