ZVEZDE PLEŠEJO / OSMA ODDAJA



Natrofili sva top oddajo. Videt velikega Andreja Škufco plesat v živo, s svojo ljubko ženo Melindo, ni kar tako. Darilo, ki ga prejmeš v življenju, če imaš srečo enkrat, če imaš še večjo, še kdaj. Luštno darilo za moj pretekli rojstni dan, ogled oddaje v živo. Hvala, Andreja. Imam zlate frende, ki mi podarjajo iz srca tisto, kar si želim in ni vedno po godu moji družbi, čeprav je rekla, da je bilo luštno in je tudi njej zelo pasalo.
Kjut žirija. Andrej razred zase, ko pleše, govori, sedi ali pač zgolj, ko obstaja. Lado s svojim showom, Nika deluje v živo še  bolje, kot na tv ekranu, simpatična in vedno priljudna Katarina Venturini pa itak, čudovita.

Natalija je razred zase pri tekmovalnih zvezdah v oddaji, čeprav po ogledu v živo, jo čaka težka borba z Gorko. Ta obvlada sceno in potek, ki se mu reče iz ozadja butneš naprej, počasi, vztrajno in noro, kljub temu, da si ves čas dober, razturaš proti koncu.
Gašper ma look plesalca, po moje blazno lepo vzgojen poba, ki se zna lepo vrtet s soplesalko in po plesišču.
Sanja Modrič je veliko bolj simpatikus v živo, kot na parketu, ki se ti približa preko tv ekranov. Škoda, da je pomahala prehitro.
Najbolj me je navdušil Matej Krajcer, soplesalec Ivice. To je to. Če maš takšnega profiča zraven sebe, še plesat ni treba, kaj šele znat. Brez zamere, Ivici kapo dol, pri njenih letih nam daje vzgled za naprej. Z njeno energijo zmagam, ko pridem do njenih let. Lajkam.
Rebeko kamera nardi bolj grobo, kot je v resnici. Krasna je. Simpatikus. Ima izgled prave babe in ve kaj dela.
Super show točke dveh skupin. Obe sta bili krasni ... ste kdaj že plesali in se koreografijo naučili in jo izpeljali v takšnem času.
Za točko Andreja in Melinde ne rabiš besed, ne da jih ne rabiš, kakršna koli je odveč. Niso koraki vse, on ima tisto, kar te zamaje, ko stopi v prostor. Od ostalih plesalcev ga loči popolnost, karizma in do potankosti zaupanje vase. To je luštn met ... karkoli v življenju že počneš.

Pleš'mo
Urška

Komentarji