PO DOMAČE O LJUBEZNI PO DOMAČE


                                                                 fotka sneta s portala Zadovoljna.si


Zdaj se je končala saga o ljubezni na kmetih. Šov Ljubezen po domače je dobil epilog to soboto. Za letošnjo sezono je iskanje izbrancev zaključeno. Uspešnost je bila odvisna verjetno od sreče, izbirčnosti, iskric, ki so letele naokoli in podobno.

 Mihael in Danica
Top. Po moje je to to. Čeprav se mi je on na začetku zdel čuden zaradi svoje neke višje miselnosti, je na koncu le dokazal, da pač išče nekaj. Roko na srce izbiro je imel bolj ubogo, pa da ne užalim njegovih tekmovalk, k njemu niso pasale, drugače z njimi v kakšni drugi kombinaciji ne bi bilo prav nič narobe. Njegovo razmišljanje je posebno, izgled prijazen in menim, da si je z Danico k sebi privabil sorodno dušo. Srečno obema.

 
Jože in Simona in Ana Mari
Tipična zgodba slovenskega deca, ki ne ve kaj bi rad. Picajzl, ki ni pripravljen na ustvarjalni raztur, ki ga na njegovi posesti lahko naredi ženska. Škoda, po moje je čist kul peb, ki rabi le eno strogo žensko roko, ki ga bo spravila k sebi. Take ženske sigurno obstajajo, ki se jim materinski nagon da izražat na svojem partnerju. Ana Marie je sigurno boljša izbira kot Simona, katere največji problem je, da ne prenese, da nekomu ni všeč. Meni se zdi simpatikus puža, ki bo morala samo veliko delat na sebi, če bo hotela srečo pritegnit v svojo bližino.

 
Milan in Anna

Z Anno je vse OK le prepričanje, da je najlepša in najboljša, ji včasih spodnese tla pod nogami in jo prbije na trda realna tla. Mislim, da bi bilo zanjo najbolj pametno, da si namesto moškega najprej najde službo, ki jo bo zadovoljila in bo sanje ustvarjala zase in ne iskala sponzorja v moškem delu svoje polovice. Po moje je Milan čisto OK, a gledano iz moje strani bi bilo bolje, da bi izbral Sonjo. Lepa ženska, ki išče partnerja ne denarnice na dveh nogah. V kolikor bo Milan zadosti pameten, jo bo povabil v svojo družbo.

 

Renato in Tamara
Point tega šova. To je to. Luštna ljubezen dveh mladih ljudi. Našla sta se. Vesela sem zanju. Naj traja in naj začetniška zaljubljenost preraste v trdno ljubezen. Da bosta gradila in reševala spore skupaj. Še mama oz. tašča deluje kul. Vse lepo.

 
Vesna in Jožko

Bojda sta že narazen in nič hudega zato. Super, če je Vesna sprejela svojega recitatorja Miho na svoj dom. Ta ji bo služil, delal otroke in ji bil predan do konca svojih dni. Prava ženska vseeno išče deca, ki zna udarit po mizi in spravit stvari v red. Vesna je navajena, da je dec in bejba hkrati in potrebuje zgolj nekoga, ki ji bo dal družino, da bo vse skupaj v nekih okvirih solidno furala dalje. Upam, da ostane takšna kot je, ter se malo sprosti in zaplava izven okvirjev, ki so jih postavili njeni starši. Simpatikus babnca, ki rabi samo enga ornk deca po moje ali pa bo Miha s svojo predanostjo zadovoljil predvsem potrebo ta mladega v družini, za njene starše.

 
Saga se nadaljuje kar me čudi po odzivih, da tega sranja nihče ne gleda. Škoda zgolj, ker iz akterjev delajo uboge revčke in škoda, ker si ljudje nakopljejo takšne zase neprimerne kandidate. Je pa res, da kdo za vraga se prijavlja še v te šove? Je denar res tako velik in tako mamljiv?

 
Spremljamo dalje … hvala, ker berete.

Lep teden,

Urška

 

Komentarji