NAGRADNA IGRA SMARAGD MAGIC SERUM




Po nekaj tedenski uporabi SMARAGD MAGIC  SERUMA sem se odločila, da vam, seveda v sodelovanju s Centrom Lepota, Vitalnost in Mistika, enega podarim.

      ·         všečkaj stran center CENTER LEPOTA.... 

·         v komentar označi eno prijateljico

·         všečkaj in deli objavo

                                               Serum in derma roler lahko naročite tudi TUKAJ.
 NAGRADNA IGRA SE ZAKLJUČI V NEDELJO 16. 9. 2018, nagrajenko objavim naslednji dan, na TaFajnaUrška.

Lilijana Vertačnik, lastnica Centra Lepota Vitalnost Mistika (holistično-kozmetični center), kjer se ukvarja predvsem z naravnimi metodami pomlajevanja in ohranjanja zdravja, predvsem s tradicionalno kitajsko medicino (kristaloterapijo) ter izvajanjem in poučevanjem naravnih liftingov obraza s pomočjo refleksoterapije obraza imenovane Natural Crystal face lifting. Pred časom je po dolgih raziskovanjih in testiranjih na različnih tipih kože prišla do naravnega seruma za popolno nego obraza, ki koži povrne vlažnost, čvrstost in je priporočljiv izdelek za uporabo na vseh tipih kože.

Sama sem ga v času testiranja preizkusila tudi na svojih laseh. Imam goste, turbo kravžle, ki jim konstantno primanjkuje vlage, s kapljicami seruma, ne samo na konicah, temveč po celih laseh, so dobili tudi to. Prija in prakticiram to že nekaj časa. Namesto kreme za obraz in kot obloga za moje suhe lase, ki je ni potrebno spirat. Bomba.

 Serum vsebuje 8 različnih izbranih vrst 100 % naravnih olj, dodan je vitamin E in kot redkost je v serum dodan MSM (tako imenovan mineral lepote) in seveda ne nazadnje serum vsebuje še naravni kristal SMARADG (ki daje serumu posebno noto, saj kristali oddajajo svojo vibracijo zdravljenja) tako da je ta serum resnično poseben v vseh pogledih. Serumu niso dodani nobeni silikoni ali kakšne dodatne škodljive substance. Koža je po uporabi bolj čvrsta in njen videz je bolj svež.

 Smaragd Magic Serum je priporočljivo uporabljati z derma rolerjem, katerega bo prejela nagrajenka poleg Smaragd Magic Seruma. Naročite pa si ga lahko tudi TUKAJ

Zakaj se ne bi malo razvajale, če se lahko.

 Ostanimo lepe.

Urška

Komentarji