ZVEZDE PLEŠEJO / TRETJA IZLOČITVENA ODDAJA


                                                                          fotka sneta s strani 24ur.com
 

Jana je otvorila tokratno oddajo. Njena energija je nalezljiva, polepša nedeljski večer v trenutku. I put spell on you. Top komad, komad za zaljubit na slepo, na novo. Krasna Janina obleka. Manekenka v obleki, ki ko pleše počne to kot plesalka. Lepa drža, odrezani gibi, meni zelo všečno. Oba s Tomažem krasna, a Jana je bila v tej modri čipkasti obleki, božanska.

Klara in Jernej sta bila luštkana, sladoledna in prav nič nerodna. Noro fajn kratki koraki. Sama pri salsi delam vedno predolge. Klara je bila stabilna, elegantna in njuna točka je bila ravno prav zapeljiva, da je primerna še za program, ko ga gledajo otroci.

Denis in Nika. Lepa, elegantna. Bila sta čudovita prav takšna, kot sta bila. Slow fox, uglajen trenutek tokratne oddaje. Privlačno. Zelo.

Miha in Maja. Takoj sem se začela cmizdit. Najbolj noro je pa bilo pogledat obraz Mihe, medtem ko je plesal. Si upate zaplesat in bit tako vidno srečni pred vso to publiko? Ni mi jasno, da ne sliši. Sama plešem že cel life neki, pa se včasih ne znam premaknit, ko me kdo pogleda. Pa filing ma za musko, ki je sploh ne sliši. Js recimo, slišim odlično, pa zmeraj zabrkljam že vse pri štetju. Všečna točka, pravi dec je Miha, tako krasno je vodil Majo. Grrrrr. Za znort lepo.

Gregor mi je v prvi oddaji bil veliko bolj všeč. Bil je samozavestnejši in samozavest mu noro paše. Martina ga je zdrilala in bila sta dobra. Sexy jumbo fotka v ozadju in privlačna točka.

Špela in Miha sta bila WoW. Lepa elegantna in Špela je bila ženstvena. Zvezda Instagram storyev dokazuje, da ji imamo bejbe še za marsikej bit fauš. Bravo, Špela, res.
Prvi je iz oddaje odplesal Gregor. Špelin Gregor, ki bo od zdaj naprej na tribunah spodbujal svojo zvezdo Špelo.

Se beremo, pa vi, plešete kaj ob TV ekranih?
Urška

Komentarji